Kapor na stredomorský spôsob: Upečte si ho s čiernymi olivami21. 5. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:12)Zdroj: Archív NMHReklamaVýbornú rybu jedia mnohí Slováci len na Vianoce. Je to škoda. Vyskúšajte túto letnú verziu.Súvisiace článkyNajlepšie slané koláče: Kysnutý závin s údeným mäsomDelikatesa z najlacnejšej ryby: Filé s pistáciovou omáčkouNetypické rizoto: Pripravte ho s obľúbenou údenou rybouRybacie hody: Falošné lososové roládky z filetov zo pstruhaSlané štrúdle a záviny: Koláč s plnkou z bravčového mäsaSlané koláče: Špenátová roláda s vaječnou plnkou a syromNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO