Na voňavé ragú s hubami nemusíte použiť len šampiňóny11. 11. 2022, 19:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:15)Zdroj: Archív NMHReklamaVyužite, že hubárska sezóna stále trvá a do výborného jedla pridajte akékoľvek obľúbené jedlé huby.Súvisiace článkyToto musíte ochutnať: Šľahačkové trubičky s brokolicouŠťavnaté kuracie soté na karí korení s hruškami vás nadchneKuracie prsia na červenom karí a s kokosovým mliekomRecept za pár drobných: Kysnuté jablkové placky so škoricouLacné a zdravé recepty: Ochutnajte kelové rizoto s pivomDiétna verzia zemiakových placiek: Odľahčite ich tvarohomOslaďte si jeseň: Strúhaný orechovník s kokosom a pudingomNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO