Tradičná slovenská delikatesa: Zemiakové pirohy s lekvárom6. 2. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:11)Zdroj: FOTO A FOODSTYLING VALENTÍNA NÍDELOVÁReklamaČíslo jedna sú asi pirohy plnené bryndzou, skvelá je však aj sladká verzia. Jej príprava nie je zložitá.Súvisiace článkyKlasika na tanieri: Najlepší recept na maďarský perkeltUpečte si malé koláčiky plné ovocia: Hruškové muffinyRoláda nemusí byť len sladká. Vyskúšajte ju zo zemiakov a cibuleSkvelé lacné a hutné jedlo: Zemiakové dolky s kapustouKapustnica, z ktorej vám nebude ťažko: Číra s knedličkamiPoctivá polievka pre celú rodinu: Starenkina fazuľačkaNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁMilan "Junior" Zimnýkoval a jeho prianie do nového roka: "Nech to má šťavu!"Milan "Junior" Zimnýkoval a jeho prianie do nového roka: "Nech to má šťavu!"0:42Prečo cíti Silvia Šarköziová smútok? Môže za to...Prečo cíti Silvia Šarköziová smútok? Môže za to...1:13Herec Milan Ondrík o postave Mikiho: ,,Nie som Boh, aby som súdil"Herec Milan Ondrík o postave Mikiho: ,,Nie som Boh, aby som súdil"1:01Výber pre vásNATIVIO