Recept pre gurmánov: Biela ryba podávaná s crème fraîche23. 9. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:14)Zdroj: Archív NMHReklamaPoužiť môžete filety z tresky, zo zubáča, z platesy, halibuta alebo ostrieža.Súvisiace článkyDobrý tip: Delikátna paštéta z lesných húb a šampiňónovZeleninové recepty: Karfiolovo-šampiňónové placičky so syromNajlepšia cesnaková polievka: Vylepšite ju čerstvými hubamiVyskúšajte: Výborná rybacia polievka s ryžou a paradajkamiPečená treska s vínovou omáčkou a farebným korenímRizoto so sušenými hubami, bielym vínom a parmezánomNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO