Pečená treska s vínovou omáčkou a farebným korením22. 9. 2022, 5:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:14)Zdroj: Archív NMHReklamaRyby by sme mali jesť aspoň raz do týždňa. Ak to tak nie je, treba to napraviť. Súvisiace článkyCviklový čas: Vyskúšajte ju s cestovinami a balkánskym syromDobrý tip: Delikátna paštéta z lesných húb a šampiňónovZeleninové recepty: Karfiolovo-šampiňónové placičky so syromLacný a zdravý recept: Sójové kocky s hlivou a so smotanouNajlepšia cesnaková polievka: Vylepšite ju čerstvými hubamiRizoto so sušenými hubami, bielym vínom a parmezánomNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO