Najvyšší čas na zber rebarbory: Upečte z nej rezy s tvarohom2. 6. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:12)Zdroj: Archív NMHReklamaKyslá a osviežujúca rebarbora je na konzumáciu vhodná len do polovice júna. Tak to nepremeškajte. Súvisiace článkyTip na grilovačku: Jablkové ražniči s kuracími pečienkamiVarte dobre a lacno: Zemiakové dolky s kapustou a slaninouToto musíte vyskúšať! Kysnuté špirálky s ľanovými semienkamiZdravé maškrtenie: Tvarohový koláč z ovsených vločiekOslaďte si život! Upečte si koláč s krupicou a s jablkamiPečte z čerstvých jahôd: Najlepší jahodový koláč s tvarohomNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO