Dobre a lacno: Využite staré zemiaky z komory na výbornú nátierku5. 2. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:11)Zdroj: ArchívReklamaTáto lahôdka sa hodí na raňajky, večeru aj ako rýchle pohostenie k vínu.Súvisiace článkyDelikatesa na spôsob rizota: Ochutnajte pohánku s hubamiRezne pre vegetariánov: Vyprážané tofu s bielym jogurtomRoláda nemusí byť len sladká. Vyskúšajte ju zo zemiakov a cibulePoznáte adzuki, najzdravší druh fazule? Poradíme vám, čo s ňouNa večeru aj k vínu: Slaný závin s ovčím syrom a pestomJednoduchý zákusok z orechov a maku: Poslanecké rezyUpečte si namiesto tradičných buchiet kysnuté makové rezyNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO