Delikatesa s trochou alkoholu: Hovädzina na červenom víne13. 2. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:11)Zdroj: ArchívReklamaVíno, ktoré používate na varenie, rozhodne nepodceňujte. Musí byť rovnako kvalitné ako to, ktoré si lejete do pohárov.Súvisiace článkyKlasika na tanieri: Najlepší recept na maďarský perkeltBleskový zákusok pre dospelých: Banány so škoricou a s rumomDezert veselej kuchárky: Ochutnajte roládu s vínovou penouMexická delikatesa, ktorá vás nadchne: Zemiaková tortilaPoznáte adzuki, najzdravší druh fazule? Poradíme vám, čo s ňouĽúbostná mágia! Veštica radí kúzla, ktoré naozaj fungujúJednoduchý zákusok z orechov a maku: Poslanecké rezyNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO