Delikatesa na spôsob rizota: Ochutnajte pohánku s hubami13. 1. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:11)Zdroj: ArchívReklamaKedysi tradičná slovenská obilnina je na Slovensku trochu zabudnutá. Je to škoda, lebo je oveľa zdravšia než ryža.Súvisiace článkyKoláč aj pre najmenšie deti: Upečte ho z pudingu a piškótTalianska delikatesa po slovensky: Gnocchi s brokolicou a bryndzouTip na neskoré raňajky: Usmažte si lievance s kukuricouRecept pre začiatočníkov: Skvelé kuracie stehienka s medom Netradičná kombinácia: Kuracie prsia plnené tvarohomInšpirujte sa vôňou Ázie: Lahodné zázvorové stehienkaNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁCukrárka Petra Tóthová so synom nelyžuje ale objavila niečo lepšieCukrárka Petra Tóthová so synom nelyžuje ale objavila niečo lepšie0:50Milan "Junior" Zimnýkoval a jeho prianie do nového roka: "Nech to má šťavu!"Milan "Junior" Zimnýkoval a jeho prianie do nového roka: "Nech to má šťavu!"0:42Dcéra Dary Rolins Lola si s maminým priateľom Pavlom Nedvědom rozumieDcéra Dary Rolins Lola si s maminým priateľom Pavlom Nedvědom rozumie0:05Výber pre vásNATIVIO