Clafoutis - najobľúbenejší čerešňový koláč vo Francúzsku!12. 6. 2022, 0:00 (aktualizované: 30. 5. 2024, 14:12)Zdroj: ShutterstockReklamaHlavná zásada je, nikdy pri jeho pečení neodstraňujte kôstky. Dodajú ľahučkému dezertu mandľovú vôňu aj chuť.Súvisiace článkyZ čerstvých aj z kompótu: Čerešňové rezy s kávou a čokoládouNajvyšší čas na zber rebarbory: Upečte z nej rezy s tvarohomIdeálny zákusok do horúčav: Jogurtové osvieženie s ovocímVyskúšajte namiesto bublaniny upiecť z čerešní tortuOsviežujúci dezert do horúčav: Šľahačkový krém z limetkyNebíčko v papuľke: Jahodová torta so snehom a mandľamiNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO