Narodil sa v Poprade, žil vo Vyšných Hágoch. Jeho mama pracovala ako kuchárka, otec bol skladník. Skončil elektrotechnické učilište, no stále ho to ťahalo ku gastronómii. „V čase mojej mladosti boli Tatry plné Slovákov, Nemcov, Maďarov a Čechov. Myslím si, že všetci nám život v našich veľhorách tak trochu závideli. Mnohí Tatranci športovali, čašníci v baroch chodili vyobliekaní ako zo starých filmov. Žili sme družne, nikto nikomu nič nezávidel,“ zamyslí sa Miroslav Onodi. Prvú brigádu v reštaurácii si vyskúšal ešte ako študent, neskôr obsluhoval miliardárov aj spevácke esá!

Viac ako štvrťstoročie strávil v Taliansku a v Rakúsku, teraz sa Miroslav Onodi vrátil do Vysokých Tatier. Pizzu v jeho reštaurácii pripravuje odborník zo Sardínie, jedlá chystá kuchár, ktorý s ním do Tatranskej Lomnice prišiel z Viedne. „Často ku mne chodí Adam Ďurica aj Peter Bič, nedávno tu bola Mariana Ďurianová. Predtým Michal Hudák, Martin Mňahončák, Vladimír Kobielsky či Juraj Bača. Prítomnosť známych ľudí ma vždy poteší, rozdiely medzi hosťami ale nerobím,“ podotkne hoteliér, ktorý sa nikdy nezabudne zastaviť pri stole svojich klientov.